Hlavné menu UJS

Deň otvorených dverí na UJS

Univerzita J. Selyeho aj tento rok usporiadala jednotný Deň otvorených dverí, všetky tri fakulty sa spoločne predstavili pre záujemcov. Podujatie konané dňa 16. 2. 2016 sa tešilo veľkému záujmu, navštívilo ho vyše 600 návštevníkov.

Deň  otvorených dverí s príhovorom otvoril pán rektor János Tóth, po ňom nasledoval pán prorektor Peter Csiba, ktorý predstavil program podujatia. Na samostatných predstaveniach odzneli prednášky pána profesora Lászlóa Józsu, pána prodekana Tamása Töröka a pani prodekanky Kataríny Pólya. Počas zbierania informačných letákov a pečiatok sa mohli záujemcovia  oboznámiť s robotmi v prevádzke, s lietajúcimi drónmi, zbierať poznatky o elementárnej pedagogike, biológie ako aj o humanitných vedách, dokonca aktívne sa zúčastniť chemických experimentov.

Pre hravých záujemcov bolo k dispozícii koleso šťastia univerzity, roztočením ktorého mohli získať okamžité darčeky.  Návštevníci sa dozvedeli o mobilitných programoch v zahraničí, ako aj o druhoch štipendií, ktoré môžu získať počas štúdia. Pracovníci študijných oddelení informovali uchádzačov o štúdium o postupe podania elektronickej prihlášky. V ďalšej časti dňa sa záujemcovia mohli oboznámiť s univerzitnou knižnicou, so športovým centrom univerzity, so študentským domovom a zbierať darčekové predmety s logom univerzity.

Sme vďační všetkým účastníkom, ktorí svojou prítomnosťou prispeli k úspešnosti Dňa otvorených dverí. Veríme, že naše programy poskytli užitočné informácie a pozitívne zážitky zo života univerzity. Veríme, že sa nám podarilo presvedčiť uchádzačov o tom, že Univerzita J. Selyeho je dobrou voľbou pre každého, a že ich budeme môcť v septembri opäť privítať na našej univerzite - no tentokrát už ako našich študentov.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem