Hlavné menu UJS

Dobré výsledky medzinárodnej mobility na UJS

Ku koncu roka 2017 mala Univezita J. Selyeho podpísaných 92 medziinštitucionálnych dohôd v rámci programu Erasmus+ s  54 zahraničnými vysokoškolskými inštitúciami.  Z 92 zmlúv je najviac uzavretých s inštitúciami zo susedných krajín - Maďarsko a Česká republika.
 
V rámci kľúčovej akcie KA103 Mobilita jednotlivcov medzi krajinami programu vycestovalo v akademickom roku 2016/17 do zahraničia 50 študentov UJS. Za účelom štúdia na mobilitu vycestovalo 38 študentov a 12 študenti vykonali odbornú prax v rámci projektu Erasmus+ v zahraničných firmách a inštitúciách najmä v Maďarsku, v Grécku a v Českej republike.  Naďalej pretrvá záujem o Erasmus+ študijné pobyty do Maďarska, pričom rovnaký počet mobilít bol realizovaný do Dánska, do Rumunska, do Poľska a  do Rakúska.
 
O úspešnej činnosti našej univerzity v oblasti mobilít svedčí aj skutočnosť, že Národná agentúra programu Erasmus+  organizuje informačno-inštruktážny seminár pre Erasmus koordinátorov, ktorý sa uskutoční na pôde Univerzity J. Selyeho 25.-26. júna 2018.
 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem