Hlavné menu UJS

XV. Komárňanské univerzitné dni (KUD)

Na slávnostnom otvorení podujatia sa pozvaným hosťom a študentom UJS prihovoril rektor univerzity, György Juhász a predseda študentskej samosprávy, Barnabás Szabó. Po otvorení nasledovala plenárna prednáška predsedu Csemadoku Gyulu Bárdosa. Po jeho vystúpení sa prítomní záujemcovia mohli oboznámiť so situáciou maďarských médií na Slovensku. Program pokračoval otvorením výstavy s názvom „Aere Perennius - Trvalejší ako kov“. V ďalšej časti KUD sa uskutočnili programy fakúlt za aktívnej účasti pozvaných hostí. Gabriella Soós zaviedla záujemcov do sveta vína, Előd Szabó prednášal o aktuálnej cirkevno-spoločenskej situácii, Károly Farkas  predstavil študentom problém migrácie v EU.

V rámci KUD sa uskutočnilo univerzitné kolo Študentskej vedeckej odbornej činnosti. Vo štvrtok sa v Športovom centre UJS konal športový deň, večer patril zábave a hudobným koncertom. V piatok sa uskutočnil 15. ročník Behu pre budúcnosť, do ktorého sa zapojila mládež mesta Komárno.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.

  
spam vedelem